Czasopisma
Wykup dostęp
Kontakt
Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony:
8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19
Czytelnia Medyczna
»
Słowo kluczowe: vegetable
Rola tłuszczu w żywieniu człowieka
Magdalena Rudzińska, Roman Przybylski
Medycyna Rodzinna 4/2019
Wpływ żywienia na występowanie nowotworów
Paulina Zegartowska
Medycyna Rodzinna 4/2019
Jarmuż – stare, a zapomniane warzywo
Zygmunt Zdrojewicz, Wojciech Kosowski, Marek Stebnicki, Michał Stebnicki
Medycyna Rodzinna 1/2016
Prozdrowotne właściwości owoców, warzyw i ich przetworów
Ewelina Gwóźdź, Piotr Gębczyński
Postępy Fitoterapii 4/2015
Substancje antyoksydacyjne w czerwonym winie
Dawid Król, Mateusz Gregorczyk, Agnieszka Szymańska, Urszula Jankiewicz, Paweł Kowalczyk
Postępy Fitoterapii 4/2013
Właściwości antyoksydacyjne owoców i warzyw
Agata Wawrzyniak, Monika Krotki, Beata Stoparczyk
Medycyna Rodzinna 1/2011
Związki polifenolowe w owocach i warzywach
Edyta Gheribi
Medycyna Rodzinna 4/2011