Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony: 8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19

Imbir i czosnek – surowce roślinne obniżające poziom cholesterolu i glukozy

Małgorzata Kania-Dobrowolska, Justyna Baraniak, Aleksandra Górska, Marlena Wolek, Anna Bogacz
Postępy Fitoterapii 3/2020

Właściwości prozdrowotne pochrzynu (słodkie ziemniaki)

Elżbieta Kołeczek, Michalina Horochowska, Zygmunt Zdrojewicz, Jacek Jagiełło, Jacek Łazeczko
Medycyna Rodzinna 1/2018

Bursztynowe źródło zdrowia – zastosowanie miodu we współczesnej medycynie

Jacek Jagiełło, Elżbieta Kołeczek, Michalina Horochowska, Zygmunt Zdrojewicz, Amelia Głowaczewska
Medycyna Rodzinna 1/2018

Zgorzel Fourniera – doświadczenia oddziałów

Zbigniew Tański, Zbigniew Jarząbek, Bartosz Konowalski, Maciej Truszkowski, Jakub Biedrzycki, Bolesław Kuzaka, Piotr Kuzaka
Nowa Medycyna 3/2018

Fournier gangrene – ward experience

Zbigniew Tański, Zbigniew Jarząbek, Bartosz Konowalski, Maciej Truszkowski, Jakub Biedrzycki, Bolesław Kuzaka, Piotr Kuzaka
Nowa Medycyna 3/2018

Influence of working status on the control of diabetes (data from the PROGENS DIET study) – letter to the Editor

Magdalena Walicka, Alicja Milczarczyk, Bożena Mospan, Anna Zonenberg, Piotr Bijoś, Małgorzata Masierek, Edward Franek,
Postępy Nauk Medycznych 2/2017

Amputacja kończyny dolnej jako najcięższe powikłanie cukrzycy

Bartosz Wanot, Elżbieta Nierobisz, Agnieszka Biskupek-Wanot
Medycyna Rodzinna 1/2017

Znaczenie substancji aktywnych pochodzenia roślinnego w cukrzycy

Katarzyna Walkiewicz, Anna Nasiek-Palka, Monika Gętek, Małgorzata Muc-Wierzgoń, Teresa Kokot, Katarzyna Klakla, Ewa Nowakowska-Zajdel
Postępy Fitoterapii 1/2016