Czasopisma
Wykup dostęp
Kontakt
Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony:
8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19
Czytelnia Medyczna
»
Słowo kluczowe: stability
Naturalne przedłużanie trwałości produktów spożywczych
Marlena Dudek-Makuch, Kinga Knoska, Justyna Chanaj-Kaczmarek
Postępy Fitoterapii 3/2019
Badanie stabilności oleju lnianego i oleju z czarnuszki
Agata Pawłowska, Arkadiusz Kocur, Paweł Siudem, Katarzyna Paradowska
Postępy Fitoterapii 3/2018
Trwałe, niepasteryzowane napoje na bazie soku brzozowego
Maciej Bilek, Angelika Chachura, Agnieszka Radochońska, Marcin Olszewski, Stanisław Sosnowski
Postępy Fitoterapii 4/2018