Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony: 8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19

Bursztynowe źródło zdrowia – zastosowanie miodu we współczesnej medycynie

Jacek Jagiełło, Elżbieta Kołeczek, Michalina Horochowska, Zygmunt Zdrojewicz, Amelia Głowaczewska
Medycyna Rodzinna 1/2018

Czy warto jeść algi?

Zygmunt Zdrojewicz, Bartosz Bieżyński, Piotr Krajewski
Medycyna Rodzinna 1a/2018

Dietetic preparation of obese patient to bariatric treatment

Marta Jastrzebska-Mierzynska, Lucyna Ostrowska, Emilia Duchnowska, Hady Razak Hady
Postępy Nauk Medycznych 3/2018

Ryż to zdrowie – prawda czy mit?

Zygmunt Zdrojewicz, Adam Jagodziński, Małgorzata Kowalik
Medycyna Rodzinna 1/2017

Wiedza żywieniowa kobiet ciężarnych z Krakowa w zakresie technologii przygotowania potraw*

Wojciech Chalcarz, Agnieszka Marzęcka, Sylwia Merkiel, Renata Godyń-Swędzioł
Medycyna Rodzinna 1/2016

Home Enteral Nutrition in children – 6 years of clinical experience

Małgorzata Matuszczyk, Anna Rybak, Michał Szczepański, Anna Wiernicka, Jarosław Kierkuś
Postępy Nauk Medycznych 4/2016

Sekretne życie trufli

Zygmunt Zdrojewicz, Karolina Pawlus, Michalina Horochowska
Medycyna Rodzinna 3/2016

Krzywica niedoborowa – aktualne spojrzenie na epidemiologię, leczenie i zapobieganie

Paweł Płudowski, Thomas D. Thacher, Irina N. Zakharova, Justyna Czech-Kowalska, Jerzy Konstantynowicz
Postępy Nauk Medycznych 10/2016

Current challanges faced by public catering. Public catering as a tool for behavioural education with a potential to form healthier dietary attitudes

Szilvia Molnár, Róbertnè Csajbók, Magdolna Sinka, Katalin Rozgonyi, Leila Bándli, Tímea Tóth, Melinda Rados, Ágnes Kemenczei, Barbara Nagy
New Medicine 4/2016

Zawartość manganu w sokach drzewnych z terenu Podkarpacia

Maciej Bilek, Piotr Kuźniar, Kinga Stawarczyk, Ewa Cieślik
Postępy Fitoterapii 4/2016