Czasopisma
Wykup dostęp
Kontakt
Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony:
8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19
Czytelnia Medyczna
»
Słowo kluczowe: żywność
Prawne aspekty wprowadzania do obrotu żywności genetycznie zmodyfikowanej
Iwona Wrześniewska-Wal
Postępy Nauk Medycznych 4/2009
Kontaminacja i suplementacja żywności a zdrowie
Tadeusz Wolski, , Irena D. Karwat, Agnieszka Najda
Postępy Fitoterapii 1-2/2005
Suplementy diety i żywność funkcjonalna. II Kongres nt: Żywność, żywienie a zdrowie w Polsce zintegrowanej z Unią Europejską, Warszawa 2004
Elżbieta Hołderna-Kędzia
Postępy Fitoterapii 3/2004
Substancje dodatkowe i dodatki funkcjonalne a bezpieczeństwo żywności i jej wartość żywieniowa
Lucjan Szponar, Iwona Gielecińska
Postępy Fitoterapii 1/2000
Naturalne substancje nieodżywcze (NSN) pochodzenia roślinnego jako składniki żywności funkcjonalnej
Agniesza Troszyńska, Joann Honke, Halina Kozłowska
Postępy Fitoterapii 2/2000