Czasopisma
Wykup dostęp
Kontakt
Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony:
8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19
Czytelnia Medyczna
»
Słowo kluczowe: algae
Czy warto jeść algi?
Zygmunt Zdrojewicz, Bartosz Bieżyński, Piotr Krajewski
Medycyna Rodzinna 1a/2018
Analiza zawartości pochodnych L-tryptofanu w wybranych algach i w produktach zawierających algi
Bożena Muszyńska, Barbara Jękot, Tamara Mastalerz, Katarzyna Sułkowska-Ziaja
Postępy Fitoterapii 3/2015
Fukoidan – polisacharyd o wielokierunkowej aktywności biologicznej
Barbara Jękot, Bożena Muszyńska, Tamara Mastalerz, Beata Piórecka
Postępy Fitoterapii 4/2015
Skład chemiczny algi brązowej
Fucus vesiculosus
L.
Anna Pielesz
Postępy Fitoterapii 1/2011
Znaczenie terapeutyczne, kosmetyczne i dietetyczne niektórych glonów
Romuald Czerpak, , Agata Jabłońska-Trypuć, Anna Pietryczuk,
Postępy Fitoterapii 3/2009